петък, 18 март 2011 г.

планетите и минерали

0 коментара
Планетите и минерали

(От книгата: "Levende Metalen" [= живот Метали] от LFC Mees)

Човек може да разгледа минерали, за да намерите и сравните следните качества:
1. Блясък
2. Проводимост на топлина
3. Тежест
4. Ковкост, пластичност
5. Проводимост на електричество

Следва да се има предвид, че цялото е винаги нещо повече от сбора на частите. С други думи, трябва да има организационен принцип преди качества споменати по-горе може да се използва. Или, от една страна има една идея: продукт, е идея, която е постигнат видими.

Използването на минерали през вековете:
Каменната ера
Медната епоха
Бронзова епоха
Желязната епоха
без използване на минерали
мед
калай и мед
желязо
олово и живак (Quicksilver) дойде по-късно

Златото е единственият минерал, който може да се намери в лесно използваема държавата. Това е било известно на човечеството много рано. Всички други минерали, които не могат да се използват, както в природата, те трябва да бъдат извадени на рудата и усъвършенства. За целта човек трябва да използва енергията. Ако излезете от минерали на открито те се върне на земята (желязо ръжда).

Устойчивостта на проводимостта на топлинна и електрическа енергия увеличава, както следва:
1. олово
2. калай
3. желязо
4. злато
5. мед
6. живак
7. сребро.

Живакът представлява изключение, освен ако не е в стабилно замразено състояние.
Може да се каже, че първите три са полезни, а останалите три са красиви - злато е в средата.

Ще разгледаме минералите по двойки.



IRON (Марс) и мед (Венера)

SWORD
Желязото се използва при:релси, мостове, строителни инструменти (както е в: триони, чукове)
оръжие (по-рано признак на смелост)
Iron има силата да подкрепят. Активност и смелост са душата качества, с които човек се свързва с желязо. "Мъжки" качества.

Има много на желязо в кръвта - особено в червените кръвни телца - хемоглобин. Но кръвния серум съдържа около 100 millipercent желязо и 100 медни millipercent. Мъжете са малко повече желязо, жените малко повече мед. По време на бременността жените са до три пъти тези на медта в кръвния серум. Ембрионът е до три пъти размера на желязо (както на мъжки и женски ембриони).


Тромбон
Медта се използва за:покриви на храмове, църкви
електроника, телефон)
кранове за вода - те се вписват добре, но също така пусна лесно)
Мед обхваща и заобикаля. Обгръща, свързване и адаптивността са душата качества, с които човек се свързва с мед. "Женските" качества.


Желязо се намира на Северното полукълбо и мед се намира в района около Тихия океан.



ОЛОВО (Сатурн) и сребро (луната)

Водещия е най-вече открити в Западното полукълбо (особено в планините Андите в Южна Америка).

Среброто се среща навсякъде - и в разтвор, както е сребърен сол в морската вода. Но това е главно в олово руда.

Водещият се използва при:печат (също в моливи)
покривен
Водопроводните тръби
ковчези
червено-оловна боя
защита от рентгенови лъчи
ПЕЧАТ

Олово има запечатване изключване, защита-при функция. Това може да се види в печата - идея, която е променливо е отрязана и му бе дадена неизменна форма. Също така, печат защитава идеята от загубване.

Олово да подаде иск в застой. Така например отравяне с олово ускорява процеса на стареене и намалява жизнеността на нула.

Олово като минерална обикновено има мръсен сив цвят. Ако я, тя ще свети за момент, преди окислителните веднага (тя самата пломби веднага).


ФИЛМ
Среброто се използва при:огледала
фотография
бижута

Като аналогия може да се каже го отваря към външния свят, без критика. Това е светът на снимки: огледално изображение, фотографско изображение. А огледалото е немислимо без светлина, фотография е немислимо без тъмна стая. Така че взаимодействието на светлината и тъмнината, както и имиджът, без да влияят.

Докато огледало, самата сребро е невидим. Когато погледнете в огледалото се виждаш. Задаването на въпроси на огледалото. ("Огледалце, огледалце на стената ...'). Отговорът е необратим за момента. (Колко често стърчат езика си в огледалото или бръчка носа?). А огледалото не само себе си показва, но и пространството зад вас (метафорично: в миналото като образ).



MERCURY (Меркурий) и калай (Юпитер)

Живакът е тежък метал, като в същото време тя е течност. Това се отнася и спрямо нормалните нечии усещане за начина, по който нещата трябва да бъдат. Ако някой капки малка топка на живак е Разплискване в много малки топки и след това да се съберат отново, сякаш нищо не се е случило. Това те кара да искам да се смея.


Термометър
Живакът се използва при:термометри
барометри
м кръвно налягане
живак лампи
слънчевите лампи
медицински цели (преди повече от сега)


Алхимиците се използват за особено гледате преходът от твърдо към течно и т.н. Тези преходи са били наричани: "сол" (от твърдо към течно), "Mercur" (от течно към газообразно) и "сяра" (от газообразни до състояние на топлинна енергия ). Така че Меркурий е в средата област. При инсталации за един ще каже: "сол" - корени, "Mercur" - листата ликвидация около стъблото, "серен" - на цвете.

Меркурий е много подвижен. Това е течност, която не wet околностите му. Но всички метали се разтварят в него, освен желязо и железни, свързани с метали. Това е лъскав цвят сребро и в течна една държава никога не се да погледнете на вътре.


Тин. Всеки метал става по-меки от нагряване. Но макар и калай първия е станала по-мека, от 160 ° C става много по-трудно, дори и чуплива. В друг начин: когато охладени, калай се разпада на прах. При -50 ° C, които обикновено са под формата минерални не може да съществува. Когато човек се нагрява калай до 232 ° С става течност, която е най-ниската точка на топене от всички тежки метали (с изключение на живак). Водещият се топи при 327 ° C и кипи при 1700 ° С. точка на кипене на калай е 2300 ° "противопоставя" В. Tin нагрява.Топене винаги върви ръка за ръка с загуба на формата. Меркурий не иска да бъде във форма, калай не иска да губи своята форма.

Тенекиена кутия
Tin се използва при:вземане на писма (влияе на четливостта)
спойка
от съществено значение за вземане на бронз (93% мед и 7% калай) - добавя форма защитните сили на структурата
миналото са били използвани за чинии, чаши и т.н.
консервени кутии (съхраняване)

Има, но малко калай в човешкото тяло и не се е разпрострял. Има калай в мускулите на езика и по лигавицата на езика. Също така в кожата. Езикът не само вкуса, но изследва структурата на храната.

Tin се използва и в сребро хартия, за да приключи шоколад и т.н. (Silver хартия = stanniol; калай = stannum на латински). Тя дава контур на вече съществуващ формуляр. Нарушения на кожата дава контура на тялото.


Да се ​​посмеем е живак, да плаче е калай (да стане твърд).



GOLD (неделя)

CROWN

Златото е нещо, което да разгледа ". Той използва за да бъде символ на царственост власт.Сега един го намира в подземни сейфове. В известен смисъл злато е свързан с разпространението на "културата". Помислете за злато тръстики.

Ако държите позлата срещу източник на светлина между две парчета стъкло има зеленикав цвят. Златото се използва за "засилване" в процес на изграждане на цветовете.

Златото е най-тежката от всички минерали, ДВ, = 19.

Златното трябва да бъдат съборени толкова много, че 10 000 листа от злато са по-малко от 1 мм.



0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails