петък, 18 март 2011 г.

Планетите и зърнени храни

0 коментара
Планетите и зърнени храни

В диаграмата ще видите, че всяка планета правила един от видовете на зърна. За да изясни това откъси от книгата са дадени следните:

"Het Nieuwe GRANENBOEK"
(Новата книга на зърно)
от
Udo Renzenbrink

За да растат зърно човек трябва да обработват земята. На латински думата "култура" означава "със задача култура в земята". Човек трябва да обработват земята така, че културата може да се развива. В исторически документи, които човек открива, че първото място, където хората обработвали земята е била в Персия в древността, около 8000 г. пр. Хр. (Това се казва в Авеста, че е Дева - паднали духове на светлината - не може да носи зърно: "Когато зърна расте богато, на Дева е чувството, че Red Hot желязо гори в устата си").

Още няколко обозначения: "гр. хляб" Витлеем средства. Дева Мария е често боядисани с мантия от ушите на зърно. В звездата съзвездието "Дева" е най-ярката звезда Спика, което означава "ухо на зърнени култури".

А ядрото на зърнени култури е направен от: семена кълнове, албумин и пластове на "кожата". Най-външният слой напомня една от "силициев мантия" на човешката кожа. Най-чистата форма на силициев диоксид е кристално.

Силициев двуокис, на тенденцията към образуване на 6-едностранно кристали. Силата на I или самостоятелно трябва да бъде в състояние да задържат тялото от такъв материал конденз може да се каже, че направи "аз" предупреждение при използване на сетивата във физическия свят.

Силициев диоксид (носител на формата сили) под формата на силициев диоксид киселина се намират в кожата, косата, костите, зъбите, съединителната тъкан, сухожилия. В зародишна форма, която се намира в кръвта.


Пшеница - Sun

В Персия на стари хора дни предпочитан пшеница. Религията е слънце религия. Ахура Mazdao е юридическо лице на Слънцето. Също така в Египет на стари Echnaton е лице на Слънцето. В залива на Morbihan близо Lacmarriaquer в Бретан ухо на пшеница е бил използван като символ на слънцето в дните на келтите.

Пшеница се отглежда по целия свят. Сеене и жънене следват пътя на слънцето през сезоните. Всеки месец на годината има събиране на реколтата от пшеница някъде на Земята:


ПШЕНИЦА

Януари:Австралия, Нова Зеландия, Бирма, на аржентинците

Февруари:Индия, аржентинците, Уругвай

Март:Индия, Иран

Април:Индия, Египет, Мексико, Иран

Май:Северна Африка, Източна Азия, Флорида, Тексас

Юни:САЩ, Европа, Китай, Япония

Юли:Южна и Централна Европа, Англия, Норвегия, Канада, Русия, Япония

Август:Централна Европа, Англия, Норвегия, Канада, Русия, Япония

Септември:Шотландия, Скандинавия, Финландия, Северна Русия

Октомври:Скандинавия, Финландия, Северна Русия

Ноември:Южна Африка, Перу

Декември:Abessinia, Сомалия

Пшеницата и ечемикът са най-старите видове зърнени култури. След като имаше само три вида: по едно зърно, два зърно и лимец. Размерът на хромозомите в ядрата на клетките са съотв. 14, 28 и 42.

В Холандия пшеница цъфти в края на май и за предпочитане в сутрешните часове 5-9 часа и след обяд около 03 часа. Други зърнени храни има и други периоди на просперитет.

Пшеницата ядрото е кратък, компактни, кръгли и жълтеникав червено. Налице е канал на гърба. На всичко отгоре има глоба рошав брада и има малък екран на дъното.

Ефектите на пшеница на човека: Пшеница unburdens и подкрепя процесите в сетивно-и нервната система, както и в храносмилателната система, така че задачата на художествена средата на секция е осветено. Сърцето се управлява от нд Златото е един стар отстрани изцеление за сърцето - пшеница подкрепя това.


ОРИЗ - "Луна"

Райс е в близък съюз със силите на луната. Той расте във вода (на елемент, който се премества от Луната в приливи и отливи). От дните на старите земеделски стопани работа с режими Луната в сеитбата и прибирането на реколтата. Силите на Луната са обвързани с покълнал и плодородието - за изграждане на сили.


ОРИЗ

Заводът ориз може да се разпространи в почти 20-30 стреля тази цел, със свободно богат цъфтеж, наподобяваща струята на овес. Дръжката е 1-2 метра. Има едно ядро ​​на всяка вълнообразна стволови клетки. На струята е 20-24 см и 70-90 зърна. Това означава, че един завод ориз с почти стреля, отглеждани от едно ядро ​​на ориз, има добив от 1000-3000 зърна от ориз! Райс растения имат относително слаба коренова система, което означава, че оризът не се усвоят много минерали.

Процентът на белтък е 7-8%, което е ниско. Процентът на мазнини е 1,5%, а процентът на нишесте, е от 75 до 80%.

От всички зърнени култури, ориз, трябва да се погрижа за него най-много. От засяването до прибирането на реколтата става 3-5 месеца. Младите растения ориз трябва да има точно нужното количество вода и топлина.

Райс отглеждане вероятно произхожда от Индия и Югоизточна Азия и оттам отиде в Китай около 4000 г. пр. Хр. В много от тези страни думата за храни и ориз е същата. Райс расте добре и в страни с тропически и субтропически климат. Странно Япония избра ориз за най-важните си земеделски продукт. Япония се намира в умерения пояс с горещо лято и студена зима, така че не е лесно място да расте ориз. Дъждовният лятото е просто достатъчно дълъг, за ориз, за ​​да узрее.


ЕЧЕМИК - Марс

ЕЧЕМИК

До пшеница ечемик е най-старият от житна трева. Когато произход не е известен. Тя може да расте по целия свят и го прави.

Ечемик е зърнени на старите гърци и единственият, който е кръстен. Ечемик ви укрепва и в Рим от стари времена ечемик бе отделено на гладиатори и те са били наричани "hordearil" или "ечемик-мъже". Ечемик те кара да се сигнал и стимулира активното мислене.

От всички зърнени култури ечемик е първият да покълнат. Има вегетационния период от 110 дни (ръж 310, овес 130, царевица 120). Той предпочита дълги светлини дни. Ечемик изисква добра почва.

А ядрото на ечемик е с овална форма, здрав, златен цвят и е с твърд връх. В брадата на ечемик за растителна има силициев диоксид органи.


Просо - Меркурий

Просо

Ядрото от просо е най-малката, но и най-трудното от всички зърнени култури. Ухото е свободна струя. Миле има силни корени и не изисква голяма част от почвата или напояване.Той се нуждае от много въздух и топлина. Растителността време е 100-110 дни.

Силициев диоксид работи във всички зърнени култури, но най-много в просо. Това активира качества на формата. На мазнини процент е 5%.

Миле използвани за да бъде символ на грижа. Тя е пусната в обувки на булката за сватбата си ден. В Германия също беше разпръснати над булката и младоженеца, като знак за плодородие.

Миле, е проектиран от силициев двуокис и топлина, така че топлината се разтваря, а също така има твърд твърди качество. Силициев диоксид е добре за очите, кожата, ноктите; на флуор в просо е добро за зъбите. Той също се грижи за "комуникация" между органите.


Ръж - Юпитер

Ръж всъщност не принадлежат на почвата. Тя расте в мрачни места и особено по високите места, например около планината Матерхорн дори до 2100 м. Тя обича светлина, въздух и прохлада и е зима-бързо.

Ръж расте в Централна Европа, Холандия, части от Скандинавия, Полша, Русия и Австрия.


Ръжен

В ръж растение е силна. Намира се на 1 м. висока и има силен ухото. Той е силно вкоренени и корените разхлабване на почвата. Ръж винаги е с брада и по този начин на силициев диоксид процес. Ядрото е дълъг и има сиво-синьо до жълтеникав цвят. За кратко време завода е блестящ червен цвят. Това е, когато за първи пробив на земята и дали отговаря на Слънцето. От засяването до прибирането на реколтата става една година, така ръж живее през всичките 12 месеца. Сеитба е през септември, прибиране на реколтата през август.

Ръж е основна храна за келти и славяни. Най-старото име в Близкия високо немски е "rocke" или "Роко". Славяните каже "Русия" (Русия, -? Русия, russj).

Ръж има силни позиции, така че има минерални ефект. Това означава, че формата, като качества и стабилност. Ечемик прави един сигнал; ръж съчетава този ефект с формата по връчване качества.

Ръж е добро за почти всичко в организма, особено за главата и крайниците. Тя също има благоприятен ефект върху черния дроб чрез високото си kalium процент.


OAT - Венера

Овес

Овесени расте най-добре в морето климат на части от Северна Европа близо до Гълфстрийм.Ухото не е компактен, но под формата на струята. Когато е настъпило то шумоли от вятъра.Заводът е 60-259 см. висока и нейните корени могат да се понижат до 250 сантиметра.Заводът поглъща много вода и с този изсъхне почвата.

Процентът на мазнините в овеса е много по-високи, отколкото на други зърнени култури, а именно 7.1%. Сто грама овесени е достатъчно за една трета от нашата ежедневна нужда от мазнини.

Овесът е добре за метаболизма на холестерол, защитават сърцето и артериите и да работят превантивно, за arteriosclerose. Овесът съдържа най-вече високо качество на албумин и много Вит. B1.

Овес стимулиране на емоции, са антидепресивно. С яде овес едно е до повече физическо натоварване. Овес даде сила и издръжливост и да даде по-голяма устойчивост на climatical промени.

Овес вероятно са били култивирани в Европа на челно място. Исторически констатации само да се върнете в бронз период.


Царевица - Сатурн

Царевицата е единственият вид на зърнени култури, че не е бил изправен на изток след потъването на Атлантида. Той беше там Запад вместо това.

CORN

Ушите са жени и трябва да бъдат осеменени от върха на растението. Царевица съществува в най-различни цветове, но обикновено е златисто жълто. В пристрастия също е различно, отколкото при другите зърнени култури. Заводът първи направи основните корени с много корени страна, но тези, умират и се заменят с корен венци, които се появяват от подземни пъпки на стъбла. Съществува огромно разнообразие в размер: ушите 5-40 см дължина и растенията се развиват 1-5 метра височина.

Най царевица расте в N-Америка. Той се нуждае от много топлина (не замръзване). Тя може да расте навсякъде, където може да корен достатъчно дълбоко и не достига до нивото на подземните води.

Царевица е с висок процент на захар и висок процент на Вит. А (cartogene). Не е силно, образувана от силициев двуокис. Захарта е добро за обмяната на веществата в мускулната система. Американските индианци съчетават царевица с боб за да се гарантира издръжливост.

Човек не може да живее сам на царевица в противен случай би се пелагра, която се причинява от не консумират достатъчно Вит. Б и албумин.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails