неделя, 10 април 2011 г.

интервю (по чужда преса)

0 коментара
Мнения: 11575
Регистриран: Юли 2007 год.
Репутация: 10
Мнение: # 92 RE: Баба Ванга - previziuni, profetii
Интервюто е доста малък - по-малко от половината от 90-минутен касети. Преведи отговори от българска страна, самият той помага Анатолий. Някои въпроси автобиографичен не може да поиска, но тъй като иска любител репортер икономически новини Агенцията е решила да ги напусне.

- ... Както стана ясновидец?

- Аз често се видя хора, които са умрели отдавна и те ми казаха, че някой ще. И тогава дойде голям непознат. Той каза, че утре ще бъде война и аз трябва да кажа на хората, които ще живеят и кой ще умре и как да се избегне смъртта.

- Той е истински човек?

- Не, мъртъв, като другите.

- Как изглежда?

- Голяма сянка, се люлее като размисъл. Всички те изглеждат така, а понякога и само на глас.

- Как ще кажеш за тях?

- Имам чувството, че когато те се появяват. На първо място, на езика, а след това в мозъка, а след това да не и всичко, което чуват. Глас от далеч, като по радиото, че е ясно, че лошо ...

- Как се чувствате, когато отидете на обикновените хора?

- Не мога да ги види отдалеч, всеки и живота си знам как филмът изглежда. Те са добри, лоши, всякакви ... Всеки иска по чудо, след което плаче. Но когато това беше доста лошо, аз съм тиха, не казва нищо. Само съвет, който мога да дам.

- Какво?

- Да се ​​злите не живея без никой да си отмъщават, негодувание, не притежават вършат добри дела. За да слушате сърцето си. Винаги само сърцето си, главата ми по-често погрешно. Сърцето е свързано с космоса. Но не всички на официалната гласа на сърцето от гласовете на главата.

- Тези мъртви хора, които само говорят за бъдещето или миналото, също? - Всичко. - А ако става дума за далечни хора и събития в други страни?

- Разстояние и език не е от значение, всичко минава през космоса.

- И вие може да каже какво ще се случи?

- Русия е в очакване на добри, България и Македония не са много. Руски жени раждат много добри деца, които променят света. След това чудо ще дойде, чудесни времена. Науката казва, че в старите книги е истина и кое не, ще намерят живот в космоса и да разберете откъде е дошло на Земята. В землището копаят един голям град. От небето ще летят повече хора и ще бъде страхотно чудеса. Но ние трябва да изчакат, не можете да юркам нещата, тя няма скоро да ...

- И какво ще се случи скоро?

- След девет години, ще сложи край на света, Земята се отдалечава от Слънцето, където е топло, няма да има лед, много животни изчезват. Хората ще се бори за енергия, но те са на сърцето да спре. И след време ще се върне.

- Казват, че краят на света - това е потоп ...

- От наводнения ще бъдат тридесет-четиридесет лата. Голям пристига на Земята и удар във водата. Вълни отмие много страни, и слънцето изчезва в продължение на три години.

- Но хората ще оцелеят?

- Добрата ще оцелее, и злото, които се смятат за умни, ще загинат. Така че много хора ще загинат. И тогава ще има много добър живот и безсмъртие ще дойде.

- На Земята идват на златната ера?

- Той щеше да дойде, но не всеки може да го види. Седем години по-късно, хората няма да сеят, нито жънат, и просто всичко расте. Животните ще бъдат плодотворни, тъй като растенията, а растенията - като животни. След двайсет и една години никой няма да отиде на място. Влаковете ще се лети на проводници от слънцето, забраната масло, земята само ще раждат и почивка. След четиресет години няма да присъстват заболяване, но ще има нови. Те ще бъдат свързани с мозъка, защото всички ще пият от морето и на морето, не ще островите. След това водата намерите в пространството, и че ще бъде добре. Хората ще бъдат много. Индия повече от Китай. Но хората ще се отървете от органите.

- Какво означава да се отървете от органи "?

- Ти може да живее без тяло, само на лицето, само на енергия, като мъртъв. Но това ще бъде най-скоро.

- Политика за следващите пет години може да предскаже нещо?

- Русия отслабна и отново да заеме своето място, на добра воля в и извън опит. Европа не може да подмлади. Ще брадат Америка и осъзнават, че страхът е по-лошо любов. Сирия ще рухне в краката на победителя, но победителят ще бъде погрешно. Чужденците не искат да споделят знанията си със силно. Жените страната отстъпление пред мъж, но ще запази своите планове. Малкият човек ще управлява живота си ...

- Има ли Бог в света?

- Бог не може да бъде в светлината на Бог - това е светлината. Няма Бог в човека, но човек е в Бога.

- Има ли рай и ад?

- Рая и Ада - различна страна на живота без тяло. Ако починалият се нуждаят от живот - това е рай.

- И вие ще помагат на живот след смъртта?

На този въпрос баба Ванга не реагира. На лентата, след кратка пауза, едно щракване, сякаш някой изключва диктофона, въпреки че Анатолий Lubchenko се кълне, че не го направи. Според него, уморени Ван просто отиде да спи.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails